KERTTERVEZÉS

<SZOLGÁLTATÁSOK

KERTTERVEZÉS

KERT

Környezetünk tudatos tervezése ma már a családi ház léptékében is egyre nagyobb szerepet kap, a tulajdonosok felismerték, hogy gondosan megtervezett, megépített és berendezett házuk sokkal jobban érvényesül, ha annak környezete szakember tervei alapján készül.

A kertnek egyfelől esztétikai, másfelől funkcionális szerepe van életünkben, ezért annak tervezésekor figyelembe kell venni a házzal alkotott esztétikai egységét, illetve azt, hogy milyen funkciókat szánunk neki. 

A Green Art Kft. 1997 óta foglalkozik kerttervezéssel és kivitelezéssel.

Egy szakember közreműködése több szempontból szükséges: egy-egy támfal, kerítés, esetleg tó, vagy játszótér kialakítása statikai, műszaki ismereteket igényel, a növények kiválasztásánál létfontosságú a talaj, az éghajlat és a mikroklimatikus viszonyok ismerete, valamint fontos szempont, hogy az adott tájegység arculatába illeszkednek-e.

Mivel a kert az idő múlásával folyamatosan változik, nem árt tudni, hogy az adott növénykiültetés milyen látványt fog nyújtani 5, 10, vagy akár 30 év múlva. Az esztétikai és funkcionális szerep meghatározásánál és kialakításánál is nagy segítség egy tapasztalt szakember jelenléte.

KERTTERVEZÉS

TERVEZŐ

Érdemes tehát kerttervező szakemberhez fordulnunk, ahogyan ezt akkor is tesszük, amikor házunkat építész szakemberrel terveztetjük meg.

Referencia munkáink

Főbb terveink

ÖSSZES REFERENCIA MUNKA